Genom att klicka “Acceptera alla cookies”, du samtycker till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.

Kursöversikt

Utbildning inom mjukvaruutveckling och IT

Den teknologi vi använder i vår vardag – både professionellt och i vårt privatliv – är ständigt i ett tillstånd av evolution. I takt med att teknologin utvecklas och blir mer komplicerad måste även vi utvecklas och skaffa nya kunskaper. Vi på Edument erbjuder utbildningar inom mjukvaruutveckling och IT som är anpassade för era behov.

Utbildning inom mjukvaruutveckling för drivna och nyfikna

Här hjälper vi såväl juniora som seniora systemutvecklare och mjukvaruutvecklare att bredda sina kunskaper och tackla nya uppgifter. Vårt mål är att utvecklas tillsammans med er, skapa en miljö där nyfikenhet uppmuntras och där spridandet av kunskap kan leda till innovativa lösningar på både dagens och framtidens utmaningar.

Lärarledda utbildningar på distans eller i klassrum

Hos oss kan du och ditt team vidareutveckla befintliga kunskaper och skaffa helt nya kompetenser via lärarledda utbildningar, antingen på distans eller i klassrum. Med spetskompetens inom många olika områden lär våra utbildare ut garanterat implementeringsbar kunskap ni kan dra nytta av med en gång i ert arbete.

Förutom i Helsingborg där Edument grundades 2010, erbjuder vi även lärarledda utbildningar i klassrum i Malmö, Stockholm och Göteborg. De som inte har möjlighet att delta i klassrummet har möjligheten att ta del av samma utbildning på distans. Oavsett om ni väljer att göra oss sällskap på plats eller om ni vill ta det online, gör vi vårt yttersta för att dela med oss av vår kunskap så mycket som möjligt.

Företagsanpassad utbildning inom IT för ert team

Inget företag är det andra likt och även inom ett och samma bolag kan det behövas vitt skilda kompetenser från ett team till ett annat. För att kunna säkerställa att våra utbildningar inom IT motsvarar de behov och önskemål ni har erbjuder vi möjligheten att skräddarsy undervisningen för just ert företag och ert specifika team. Vårt mål är att skapa ett innehåll anpassat för er som svarar på de utmaningar ni står inför och som på bästa sätt kan hjälpa er att nå era framtida mål.

På Edument ser vi till att vi kontinuerligt vidareutbilda oss själva genom att lära oss nya tekniker, samt att utveckla våra kurser. Detta gör vi för att ständigt ligga i framkant och säkerställa att våra kurser alltid utvecklas till det bättre, samt att den kunskap vi lär ut är aktuell och applicerbar både i dag och i morgon, oavsett vad det är ert team behöver.

Senaste blogginlägg