Genom att klicka “Acceptera alla cookies”, du samtycker till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.

OM OSS

I över 10 år har vi med passion hjälpt organisationer driva innovativ teknik, genom att ombilda och utveckla talanger.

Gokart
Bowling med kollegorna
Utbildning inom tech
Community Day 2022
Curling på hal is

VÅRT DNA

Människor skapar innovationer, inte maskiner. Med innovation förbättrar vi oss själva, andra och planeten vi bor på. Stärker vi människan så stärker vi chansen om en bättre framtid. Edument är sprungen ur den övertygelsen. Utbildning och mentorskap är verktyg. En bättre människa, organisation och omvärld är målet.

10 år senare står vi fast vid den övertygelsen.

Se kursutbud
Ribbåt som teambuilding
Students in a green classroom

DET HÄR ÄR EDUMENT TRAINING

Edument Training är ett kvalitetssäkrat utbildningsbolag inom mjukvara och agil projektledning. Våra medarbetares dagliga engagemang ser till att våra kunders teknikkompetens är i framkant.

I över 10 år har organisationer förlitat sig på att vi utvecklar deras medarbetare inom komplex mjukvara. Oavsett programmeringsspråk eller metodik, har våra kunder förtroende för att vi kan hjälpa dem skapa och utveckla kompetens i organisationen.

Idag är Edument en koncern som även hjälper teknikindustrin med realisering av projekt och entreprenörer med investeringar.

SVERIGES TILLVÄXT

I Sverige saknas det mer än 50 000 systemutvecklare per år samtidigt som vi lider av en hög arbetslöshet - en utmaning som hämmar Sveriges tillväxt.

Vi på Edument Training har kompetensen och engagemanget att stötta den svenska teknikindustrin. Vårt fokus ligger på kompetenshöjande insatser inom systemutveckling. Förutom traditionella utbildningarna till etablerade systemvetare, stöttar vi även bolag till karriär- eller teknikbyte.

Kontakta oss
Tech talk

EDUMENT GROUP

I takt med att världen har förändrats har så även Edument under åren. Vi har gjort en resa i att från start enbart ha anordnat utbildningar till att idag vara koncernen Edument Group. Utöver Edument Training, arbetar vi i Edument AB med mjukvaruprojet och konsulter till team. Vi stöttar även entreprenörer med investeringar och startup via EdVenture Tech.

"På Edument tror vi på tvärvetenskap där våra kunder har domänkunskap och vi har den tekniska kompetensen. Tillsammans skapar vi innovation. Genom att dela vår och ta del av andras kunskap kan vi skapa förändring och utveckla hållbara tekniska lösningar!"
- Acke Salem, Edument Groups grundare och VD

Team Edument

Our company story

2023

Launched course #300

Lorem ipsum dolor sit amet erler consecte adipiscing elit sed do eius mod tempor.

2021

Launched first course

Lorem ipsum dolor sit amet erler consecte adipiscing elit sed do eius mod tempor.

Our Company Story - eLearner X Webflow Template
2022

Reached 2M+ users

Lorem ipsum dolor sit amet erler consecte adipiscing elit sed do eius mod tempor.

2020

eLearner founded

Lorem ipsum dolor sit amet erler consecte adipiscing elit sed do eius mod tempor.