Att bygga med ChatGPT: ​​​​​​​praktisk workshop

Dags att bekanta sig med ChatGPT och börja bygga dina egna applikationer!

Event datum
28 september
Event tid
17.00-18.00
Plats för event
Online
Att bygga med ChatGPT: ​​​​​​​praktisk workshop

Innehåll

Sedan ChatGPT offentliggjordes har stora språkmodeller (LLM) och produkter som innehåller dem fått en fenomenal popularitetsökning. Är ChatGPT överreklamerat? Ja. Men potentialen är verklig. Dags att bekanta sig med tekniken och börja bygga dina egna applikationer!

I det här webbinariet kommer vi att komma igång med att använda ChatGPT för att bygga dina egna applikationer. Följ med på en praktisk genomgång av de olika ChatGPT API-slutpunkterna, lär dig hur du iterativt förbättrar dina prompts, minimerar kostnaden för dina API-anrop och mycket mer. Vårt mål är att ge dig motivation och inspiration för att börja använda LLM i dina egna projekt.


Förkunskaper

- Bruklig erfarenhet inom Python

Föreläsare

Webinariet leds av Dimitris Platis, mjukvaruingenjör och skapare.

Nuförtiden gillar jag att hacka på inbäddade system i alla former och storlekar. Jag har arbetat med system som kör Yocto Linux och Android Open Source Project (AOSP) och jag brinner för programvaruarkitektur och ren kod som möjliggör hög kvalitet, återanvändbarhet och underhållbarhet. De är grundläggande för smidighet, effektivitet och mitt sätt att arbeta.

Jag är också intresserad av undervisning. Oavsett om det gäller systemutveckling för BSc-studenter vid Göteborgs universitet eller C++ för yrkesverksamma gillar jag att överföra min passion för ämnet till kursdeltagarna, samtidigt som jag förser dem med all nödvändig kunskap.

Sist men inte minst ägnar jag mina kvällar åt open source-projekt som jag bloggar om. Mina favoritprojekt kretsar kring utvecklarverktyg, IoT, robotteknik och handhållna prylar där jag älskar att utveckla hela produktstacken.

Register to event